Over ons

Wij zijn zelf ook coach

Alweer heel wat jaren geleden ben ik gestart met het coachen van mensen. Dit blijft voor mij heel waardevol om te doen. Mensen helpen in hun ontwikkeling en tegelijkertijd ook mijzelf blijven ontwikkelen.

Wat ik niet zo fijn vond was de hele administratieve rompslomp die erbij kwam. Wat had de coachee ook al weer gezegd, welke leerdoelen heeft de coachee, welke oefeningen en opdrachten heb ik ingezet, etc. Dan ook nog facturen maken, versturen en inboeken. En als klap op de vuurpijl wilde ik me laten certificeren en begon ik met het certificatieproces bij NOBCO. Dat was het moment dat ik besloot om software te ontwikkelen voor coaching. Geen poespas en geen ballast, alleen voor coaching.


Octea is exclusief gemaakt voor coaches

Natuurlijk waren er meer coaches die manieren zochten om hun coachadministratie overzichtelijk en betaalbaar te maken. Zij kwamen met allerlei tips om Octea beter te maken. 

Na een paar jaar zwoegen met een paar mensen is Octea gegroeid tot wat het nu is, een centraal systeem die coaches enorm helpt bij het coachen. Wat zijn we daar trots op met z’n allen. Ineens is het hele cliëntendossier overzichtelijk geworden. Alles zit bij elkaar, de leerdoelen, de coachopdrachten, de afspraken, AVG, de facturen enzovoorts.  

Het is volledig veilig en werkt supersnel.  


Lees verder
Maak kennis
met ons team
Close
1
JOHN VAN OCTEA
Heb je vragen over Octea?
Ik help je graag verder!
Lees verder